Year 2016 - Volume 29

Number 1

Lyudmila Andreevna Demidchik, Valentina Vitalyevna Lee, Larissa Yevgenyevna Muravlyova, Vilen Borisovich Molotov-Luchanskiy, Ryszhan Yemelyevna Bakirova, Dmitriy Anatolyevich Klyuyev, Yevgeniya Alexandrovna Kolesnikova

2. Characteristics of oral probiotics – a review - 8

Renata Chalas, Magdalena Janczarek, Teresa Bachanek, Elzbieta Mazur, Maria Cieszko-Buk, Jolanta Szymanska
 

Number 2

Adrian Jarzynski, Katarzyna Papiernik, Malgorzata Polz-Dacewicz
Katarzyna Kaszubska, Barbara Budzynska, Grazyna Biala

Number 3

Tomasz Lewandowski, Andrzej Baginski, Arleta Malecha-Jedraszek, Jerzy Mosiewicz, Helena Donica

2. Evaluation of the surface structure of composite restorations in light of own pilot research - 111

Renata Chalas, Mirosław Orlowski, Bozena Tarczydlo, Joanna Zubrzycka-Wrobel, Karol Maj, Ilona Wojcik-Checinska

 

more

 

 

Number 4

Maria Szpetnar, Anna Hordyjewska, Iwona Malinowska, Piotr Golab, Jacek Kurzepa

2. The use of a freeze-dried extract of Ligusticum mutellina in a cosmetic cream with potential antioxidant properties - 155

Baj Tomasz, Sieniawska Elwira, Kubiak Bartłomiej, Partyka Danuta
 

Calendar

October 2017

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Nasz serwis internetowy korzysta z plików cookie.
Służą one do zapamiętywania indywidualnych preferencji i ustawień użytkowników oraz w celach statystycznych. Każdy użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących plików cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Korzystając z serwisów Uniwersytetu Medycznego w Lublinie wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki.
Dowiedz się więcej o cookies... Korzystając z serwisów Uniwersytetu Medycznego w Lublinie wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Dowiedz się więcej o cookies. Korzystając z serwisów Uniwersytetu Medycznego w Lublinie wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Dowiedz się więcej o cookies.