Year 2013 - Volume 26

Number 1

Influence of the dissolution medium type on the release of diclofenac sodium and papaverine hydrochloride from granules and tablets

Regina Kasperek, Magdalena Naleśniak, Karol Iwaniak, Ewa Poleszak


The analysis of flavonoids in the flowering herbs of Carduus acanthoides L.

Małgorzata Kozyra*, Kazimierz Głowniak, Małgorzata Boguszewska

 

See More

Number 2

Analysis of selected pro-inflammatory cytokines in patients with fracture of the proximal end of the femur

Barbara Madej-Czerwonka, Małgorzata Piasecka-Twaróg, Sławomir Mandziuk, Monika Cendrowska-Pinkosz


Foci of enterobiasis and ascariasis in the Świętokrzyskie Province in 2005-2009

Katarzyna Bartosik, Patrycja Lachowska-Kotowska, Joanna Kulisz, Karol Grzęda, Jolanta Szymańska, Alicja Buczek

 

See More

Number 4

Pathophysiological aspects of the pancreas function in rats with monosodium glutamate-induced obesity

Ivan Leschenko, Victor Shevchuk, Oleksandr Savcheniuk, Tetyana Falalyeyeva, Tetyana Beregova


Disorders of purines and pyrimidines metabolism in human gastrointestinal tract cancer

Berta Borzenko, Elena Bakurova, Ksenia Mironova

 

 

See More

Calendar

October 2017

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Nasz serwis internetowy korzysta z plików cookie.
Służą one do zapamiętywania indywidualnych preferencji i ustawień użytkowników oraz w celach statystycznych. Każdy użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących plików cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Korzystając z serwisów Uniwersytetu Medycznego w Lublinie wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki.
Dowiedz się więcej o cookies... Korzystając z serwisów Uniwersytetu Medycznego w Lublinie wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Dowiedz się więcej o cookies. Korzystając z serwisów Uniwersytetu Medycznego w Lublinie wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Dowiedz się więcej o cookies.